Ervaringen

Ervaringen van clienten:

Ik ben zeer tevreden over de energetische behandelingen/massages van Marianne. Ze brengt je beter in evenwicht en geeft je weer kracht.

BM

De behandelingen die ik van jou krijg zijn zeer heilzaam voor mij. Het maakt mij weer bewust waar ik mee bezig ben en dat ik een lichaam heb dat ik goed moet onderhouden. Met name de Chinese voetmassage werkt heel goed. Ik stond regelmatig versteld wat voor reacties er loskomen, zowel mentaal als fysiek! Daarvan ben ik op de hoogte dat de klachten erger kunnen worden na de behandeling. Ik onderga deze klachten in alle rust, na een dag of drie voelde ik me goed. Dit was vooral na de eerste paar behandelingen. Tegenwoordig is de nawerking van de behandeling minder hevig. Marianne jij geeft mij vele handreikingen waar ik mee verder kan, zonder dat je belerend overkomt. Ik vind het verbluffend hoe Chinese voetmassage kan helpen en mij ondersteuning geeft bij een lichaam met een spierziekte.
Hartelijk dank Marianne en tot ziens.

Met een krachtige groet van Louise.

 

Ik voel mij altijd als herboren als ik van jou vandaan kom na een rug massage. En het fijne is dat het nog een paar dagen een goede nawerking heeft en ik mij ontspannen voel. Je bent altijd even vriendelijk en je geeft mij de rust die ik op dat moment nodig heb.

Hartelijke groetjes,

Lonneke

 

 

Elk bezoek aan jou is voor mij een dubbele traktatie. De energetische behandeling en de Chinese voetmassage zorgen voor een weldadige ontspanning van het lichaam. De wijze lessen die je mij iedere behandeling meegeeft zorgen voor bewustwording en verandering in het kijken naar mijn eigen leven. Ik ben je hier heel dankbaar voor.
Groetjes,
Diana