Metamorfose massage

Metamorfose massage is een zachte massage, waarbij aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten - de handen - en het hoofd plaats vindt. Een Metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wat je ten diepste bent. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals bedoelt te zijn. Een liefdevolle aanraking - zonder oordeel en zonder verwachtingen - langs de reflexzones van de wervelkolom kan je in contact brengen met de mogelijkheden die in je aanwezig zijn.

Bij de term metamorfose gaat het hierom innerlijke veranderingen op het gebied van bewustwording - spiritualiteit -  loslaten  - en groei.

De voeten staan voor het proces in beweging zetten, de handen voor het handelen in het proces. Het hoofd zorgt voor het psychisch en fysiek evenwicht bij het nemen van belangrijke beslissingen. Bewegen en handelen komen samen. Het hoofd heeft het vermogen om, dat wat los komt door de voeten en wat gestructureerd is door de handen, geestelijk te verwerken. Het hoofd zet alles weer op een rijtje en integreert het in ons leven.

Voor wie is de massage geschikt?

Deze massage is geschikt voor iedereen. Er zijn geen contra-indicaties.

Het is een volkomen veilige, zachte manier van aanraken die bij iedereen toegepast kan worden. Je hoeft geen klachten te hebben om een Metamorfose massage te ontvangen.

Het wordt vaak ingezet bij:

  • Periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, verandering van (werk) omgeving.
  • Zwangere vrouwen
  • Kinderen: ook bij autisme, ADHD, spasme
  • Mensen met lichamelijke of verstandelijke beperking
  • Terminaal zieken
  • Iedereen die wil ontspannen

Het is echter belangrijk om te weten dat het niet om het resultaat gaat van "beter worden". Klachten kunnen uiteraard wel de indicatie zijn waarom de Metamorfose massage wordt gegeven/ontvangen. En kunnen er ook wel degelijk door verdwijnen. Maar waarvoor de vrijgekomen energie wordt gebruikt, bepaalt de persoon in alle vrijheid. Dit proces is niet te sturen.

Als je besluit een Metamorfose massage te ontvangen, is het belangrijk dat je dat in je eigen tempo kunt doen. Je bepaalt zelf hoe vaak je behandeld wil worden.

 

Je bent van harte welkom!