Mijn naam is Marianne van Gestel. Ik ben in 1961 geboren te Eindhoven. Als kind had ik al de wens om mensen te helpen. Al gauw was het voor mij duidelijk, dat mijn toekomst in een dienstverlenende sector moest liggen. Ik wil mij graag dienstbaar opstellen voor de samenleving. Door mijn invoelende vermogen en helder weten voel ik, wat mensen nodig hebben en hoe ik ze daarbij kan helpen. Als kind voelde ik sferen, emoties en pijn van anderen aan. Door ervaringen en opleiding heb ik geleerd te onderscheiden welke emoties en pijn van mij zijn en welke van de ander waardoor ik beter bij mijzelf kan blijven. Bij te veel aan prikkels zoals: geluid, licht, geur, emoties enz ga ik vaak de natuur in om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken. Hierdoor ervaar ik meer innerlijke rust en innerlijke kracht. 

Na verschillende cursussen gevolgd te hebben zoals: magnetiseren, Egyptian Healing (1ste, 2de en 3de graad) en holistische massage, ben ik met deze kennis en ervaring mensen gaan helpen. Spoedig merkte ik, dat deze cursussen niet voldoende waren om mijn cliënten goed te kunnen helpen. Daarom wilde ik graag een gedegen, professionele opleiding gaan volgen. Dat was dan ook de reden dat ik mij in het voorjaar van 2002 inschreef voor de 4 jarige HBO opleiding voor paranormaal therapeut aan het Johan Borgman College in Utrecht. In juli 2006 heb ik daar mijn diploma behaald. Mijn eindscriptie heb ik geschreven over Autisme bij kinderen met de titel: "Zie niet alleen mijn gedrag maar ook de mens achter het gedrag".

Als energetisch therapeut heb ik tevens ervaring opgedaan in:" Holistic Pulsing, Chinese voetmassage (Chinflex), rug massage, Metamorfose massage, 13-Chakramassage focussen, hoogsenstiviteit en zelfbescherming, Merkaba-technieken niveau 1 en 2, een workshop:"Zie jezelf door de ogen van een paard en ontmoet jezelf" en Hypnotherapie bij kinderen.

Ik ben dankbaar, dat ik dit werk mag en kan doen, zodat meer mensen zich psychisch - emotioneel en lichamelijk welbevinden, meer in hun eigen kracht gaan geloven en kunnen genieten van het leven.